Певицата Келис е в очакване на своето трето дете. За 40-годишната изпълнителка и съпругът й Майк Мора това ще е второ общо дете. Новината беше съобщена от самата Келис в Инстаграм със снимка, на която тя държи положителен тест за бременност.

„Шеф Келис – маса за петима! Добавяме още един брой!“, написа изпълнителката, чието пълно име е Келис Роджърс.

Чаканият нов член на семейството ще се присъедини към двамата сина на Келис. По-малкият Шепърд, който е на 4, е от агента на недвижими имоти Майк Мора, а по-големият, 11-годишният Найт е от бившия й съпруг Нас.

През 2018 г. в интервю за американски таблоид Келис обвини 46-годишният Нас в психическо и физическо насилие над сина им Найт, който тогава е на 9 години. Двамата се развеждат през 2010 година и не успяват да постигнат споразумение за родителски права до 2018 година. Според информация на TMZ двамата са водили битка и за размера на издържката, която Нас трябва да плаща.

В началото на 2018 година Келис променя коренно начина с и на живот, продавайки своята градска къща в Калифорния, заменяйки я за ферма. Пред „Аркитекчъръл дайджест“ певицата заявява „Сега, когато имам двама сина, ми се иска да контролирам малко повече с какво се храним“, обяснявайки своя способ за по-здравословен и еко начин на живот с това „да си отглеждаш всичко сам“.

Инстаграмът й е пълен с публикации на продукцията от фермата, а от скоро семейството се занимава и с продажбата й.