2023 година бе много щастлива за актрисата Василена Винченцо. В края на септември тя роди своята първа рожба.

Детето получи името на нейния баща Винченцо, който пък е кръстен на композитора Винченцо Белини.

В края на бременността си актрисата, позната на зрителите на bTV като Полякинчето от сериала „Съни бийч“, публикува интересен пост, за който призна, че е „главно за спомен“.

„Да не забравям колко Господ е милостив и аз изкарах толкова лека бременност, че дори не разбрах, че съм бременна и отвреме на време се налага да ми го напомнят.

Да не забравям, че успях успешно да си завърша сезона Народния театър, като играх до 7-ми месец, а в 6-ти имах премира на “Петрови в грипа и около него”.

Снимка: Instagram.com/vasilenavincenzo/

Да не забравям, че в 8-ми месец взех шофьорска книжка.

Да не забравям близките ми, които търпеливо и с разбиране (не знам защо) ме пускат да шофирам в 9-ти месец и да ходя на басейн“.

11 дни след раждането щастливата актриса от Народния театър избра за първа разходка с бебето именно градинката пред театъра.

В края на ноември Василена отбеляза, че бебето й вече тежи 5 килограма, а на 28 декември тя ознаменува неговите 3 месеца с чаровна коледна снимка и текст „3 месеца гушки с Винченцо Jr (или с Меченцо, както ви е удобно), с любезното съдействие на Денис Коломоец“.

Снимка: Instagram.com/vasilenavincenzo/

Припомняме, че двамата актьори се ожениха през лятото на 2022 г. Снимки от тържеството можете да видите тук: