Някога мислили ли сте си, че бърканите яйца могат да бъдат направени по специален начин, който да им даде неустоим и различен вкус? Ами, могат. Понеже е петък, искаме да ви споделим нещо бързо, незатормозяващо, познато, но същевременно много вкусно, ви предлагаме различен начин, по който да направите добрите стари бъркани яйца!

Необходими са ви по 2-3 яйца на човек, масло и тефлонов тиган. Тактиката тук е, че трябва да счупите яйцата директно в тигана, но преди той да е загрял и да ги разбъркате добре. След това включвате котлона и ги бъркате през цялото време. През 1-2 минути сваляйте тигана от котлона и бъркайте енергично, след това го връщайте отново, като НЕ СПИРАТЕ да бъркате. Повторете процедурата докато яйцата са полуготови. След това спрете котлона, дръпнете тигана от него, но без да спирате да бъркате, сложете масло и бъркайте още минута. Така яйцата ще бъдат готови, но без да се пресушават, ще добият неустоима кремообразна структура с дъх на масло. Най-хубавото е, че няма да се получи ефект на запържване, което ги прави абсолютно здравословни и съвместими с която и да е диета! 

#Много е важно да не овкусявате яйцата докато ги готвите, а след като ги разсипете по чиниите. Сол и черен пипер е напълно достатъчно, но в случай, че обичате пикантна храна, можете да добавите и малко сушени люти чушки. 

Обещаваме ви, че това са най-вкусните бъркани яйца. И ако любовта на мъжа наистина минава през стомаха, то тук ще го впечатлите с невероятните си готварски умения. И ще ви признае, при това съвсем откровено, че действително готвите по-добре от мама!