Катето Евро се впуска в търсене на новата кулинарна звезда на България. Актрисата ще е съдия на конкурс за най-добра рецепта. Победителите от него ще влязат в кулинарна книга, която ще излезе тази есен.

За да участвате, посетете интернет страницата www.joyoffood.org и попълнете формата за регистрация. Там трябва да споделите любимата си рецепта до 7 август, а Катето ще отсъди дали вашата е най-добра. Печелившите ще влязат в кулинарната книга на Corega България. Подготвени са и допълнителни награди - 10 специални комплекта на Corega, в които се включва и автобиографията на Катето Евро.

Кампанията „Удоволствието от храната“ се организира от Corega, която цели да покаже, че носенето на протези не пречи на насладата от храната. В страницата можете да се запознаете с Мария, Ади, Руси и обичания от няколко поколения български актьор Любен Чаталов. Всеки един от тях носи протези от различен период от време, но това по никакъв начин не пречи на пълноценния му живот. С представените рецепти кампанията доказва, че притеснението от носенето на протези е излишно.