Опитайте този изключително вкусен и лесен за приготвяне десерт в италиански стил. Лек, нежен и освежават, този великолепен ягодов пудинг е идеалното сладко развлечение за летните горещини.

Благодарение на нежния и обсебващ аромат на ягодата, съчетан с фината стипчивост на балсамовия оцет, това ухаещо на слънце и лято творение, ще ви впечатли с очарованието на сладката си мекота и оригиналност.

Продукти:

450 г ягоди, измити и почистени
2 с. л. балсамов оцет
1 ч. л. пудра захар

Приготвяне:

Сложете ягодите в купа.

Поръсете ги внимателно отгоре с балсамовия оцет и пудрата захар.

След това ги оставете настрана в продължение на 30 минути при стайна температура, докато се мариноват достатъчно добре.

Сервирайте с ментови листенца за украса по желание.