Банички със сьомга и тцатцики

Продукти за 4 порции:
375 г пакет бутер тесто
160 г филе от сьомга , нарязано на правоъгълници (ок. 1-2 см)
120 г замразена бакла
25 г копър
25 г пресен лук
1 яйце, разбито
100 г сирене (рикота)
½ краставица
200 г цедено кисело мляко
1 скилидка чесън, счукана

Приготвяне:
Поставете парчетата сьомга в купа и добавете замразената бакла и зелените поправки. Посолете и разбъркайте добре. Развийте тестото, като го оставите върху хартията, в която е опаковано, и го нарежете на 4 парчета. Намажете го с яйцето с помощта на четка. Разпределете сместа със сьомга върху четирите парчета тесто, като направите купчина в средата и оставите свободна повърхнст по края отгоре и отдолу, както и в краищата по дължина. Поставете сиренето върху купчинките смес със сьомга. Сгънете краищата на тестото по дължина, така че да се съберат върху плънката, и ги притиснете, за да се съберат. Притиснете страните, за да запечатат плънката.

Прехвърлете баничките в тавичка за печене и ги намажете с яйце. Печете 20 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато бухнат и станат златисти. Докато баничките се пекат, настържете краставицата в сито и притиснете, за да отцедите излишната течност. Смесете краставицата  с киселото мляко и чесъна. Сипете тцатциките в купа и сервирайте с горещите банички със сьомга.