Серина Уилямс официално е майка на две деца! 41-годишната тенис икона и съпругът ѝ, технологичният предприемач Алексис Оханян, посрещнаха второто си момиченце, сподели двойката във вторник.

"Добре дошла, Адира Ривър Оханян", написа щастливият татко на две деца под семейна снимка, разкривайки името на момиченцето им.

 "Благодарен съм да съобщя, че домът ни е изпълнен с любов: щастливо и здраво новородено момиченце и щастлива и здрава майка. Чувствам се благодарен. @serenawilliams, сега ти ми направи още един несравним подарък - ти си GMOAT (Greatest Mother Of All Time – от англ. – най-великата майка на всички времена)", написа той.

"Благодаря на целия невероятен медицински персонал, който се погрижи за съпругата ми и дъщеря ни. Никога няма да забравя момента, в който запознах @olympiaohanian с нейната сестричка."

Алексис завършва поста с цитат: "Твоят мир щеше да е като река, твоето благополучие - като морските вълни".

 

 

Двойката обяви, че очаква ново попълнение в семейството в началото на май месец, когато тенис звездата публикува свои снимки с наедряло коремче.

 Серина и 40-годишният Алексис, който е съосновател на платформата „Reddit“, вече имат едно дете – 5-годишната Олимпия, която другия месец ще навърши 6.

Първото раждане на шампионката не е било никак лесно. Наложило се спешно цезарово сечение, а след раждането раната ѝ се отворила отново и лекарите са открили множество животозастрашаващи кръвни съсиреци в тялото ѝ.

 След раждането на дъщеря си Олимпия Уилямс разказва пред сп. People, че макар да се е чувствала щастлива, че е жива, са последвали шест седмици на легло, в които се е възстановявала, докато се е опитвала да се адаптира към майчинството.

 

"През целия си живот съм подлагала тялото си на физически натиск до краен предел", казва тя. "И това е единственият момент, в който не можех да контролирам нищо. Не можех да притискам тялото си. Тялото ме натискаше максимално. Това беше толкова трудно."

Вижте във видеото ни от рубриката FItLady как да се раздвижите, когато ставате от леглото или сте се заседяли прекалено дълго: