2022 г. ще премине под знака на Водния тигър според китайския хороскоп. Според руския астролог Инна Любимова новогодишните желания трябва да са формулирани по точно определен начин, за да ги чуе тигърът и да ги изпълни. Ето какви според нея са добрите практики за зареждане с енергия и общуване с Вселената в новогодишната нощ.

Преди всичко се подгответе да изразите желанието си възможно най-ясно.
Изкажете искрено и от все сърце (първо само пред себе си) това, за което мечтаете. Може би е добре да запишете всичко на лист хартия, за да можете да го прочетете отново по-късно и да направите корекции. И не забравяйте: по-добре да имате едно, но най-важното желание, отколкото да разсейвате съзнанието си в тази нощ с дреболии.

Снимка: Istock.com

Бъдете конкретни.
Ако искате автомобил, не забравяйте да напишете марката, цвета, серията и годината на производство. Ако възнамерявате да отворите салон за красота, посочете къде трябва да бъде разположен той: град, област. 

Водният тигър, покровител на 2022 я предопределя като силна, смела и отворена за нови неща година.
Тигърът е свикнал да се движи към целта шумно и зрелищно. Нека вашият празник бъде точно такъв: активен и енергичен. 

2022 г. също така ще преминава под властта на Юпитер.
Това означава неограничени възможности. Следващата година ще зависи от нашата решителност и твърдост. Бъдете отворени към света, преследвайте мечтите си с пълна сила. 

Снимка: iStock

Идеалното място за посрещане на предстоящата година и за активиране на желанията е открито пространство с изглед: апартамент в небостъргач, къща на хълм с изглед към океана или морето. 

Опитайте се да създадете около себе си приятна атмосфера на добро настроение. Най-важното е в момента, в който си пожелаете нещо, да излезете от стаята си на чист въздух под открито небе. Ако вече сте си пожелали нещо, не забравяйте да го повторите. Ако искате да имате успех, трябва да го направите сами. В този момент между вас и космоса няма да има граници и определено ще бъдете чути.