По всичко изглежда, че Меган Маркъл и принц Хари искат да се установят за постоянно в Лос Анджелис, защото последните новини около кралската двойка са, че двамата са евентуалните купувачи на луксозното имение на холивудския актьор Мел Гибсън. Новината не е потвърдена официално, но таблоидите вече показаха снимки отвън и отвътре на красивия дом, за който Мел иска 15 милиона долара.

Слуховете тръгват, след като брокер на недвижими имоти от Лос Анджелис миналата седмица публикува в профила си в Инстаграм следния пост, който вече е изтрит: „Големи новини, принц Хари и Меган маркъл са купили имението на Мел Гибсън.“

Агенцията, която продава впечатляващия имот, е отказала коментар, но неназовани източници посочват, че „са подписани споразумения за неразгласяване“, които изключват сделката да бъде оповестена публично.

Все пак нека и ние надникнем в красивия бивш дом на Мел Гибсън, който той купува от друг актьор – Дейвид Духовни от „Досиетата Х“ и вероятно настоящ дом на Меган и Хари. Къщата е разположена върху земя от 20 декара с живописна гледка към океана. Самото имение се простира на 600 кв. mетра и разполага с 5 спални, собствен фитнессалон и двa плувни басейна.

Вижте и видеото, което показва невероятни имот отвън и отвътре.