Забравете за майстори, мазилки и дните, когато нямате достъп до ключовите места в дома... Вземете преобразяването на своя интериор в свои ръце - без да се цапате. 

Готови ли сте да запретнем ръкави? 

#Декоративните орнаменти са на мода 

Тухли, мозайка и не само... В наши дни може да придадете каквато визия искате на своя дом. Дори ако сте фен на облицовките на облицовките в метро станциите е възможно да вкарате такава градска нотка в дома. 

#Със само-залепящи се плочки 

Какво ще кажете за ретро визия или предпочитате рустикалния стил?! С адхезивни модели плочки може да преобразите помещението по неподправен начин. Да, международният пазар предлага модели, с които можете да придадете и 3D ефект на стената. 

#Боя, но не коя и да е. Днес се намират бои, които се нанасят директно върху фаянсова повърхност. 

#Стикери 

Изборът е голям, а днес специализираните магазини предлагат набор от модели, чиито размери са съобразени от производителите със стандартните плочки в съвременните домове. 

#Неръждаемата стомана е на мода. А специализираните магазини предлагат плочи, които лесно се прикачат към стената. Като се замислим, си казваме - "Защо не!"

Това бе за стените. Що се отнася до пода #плаващият паркет е идеално решение за всички помещения. Тази година спокойно може да заложите на контрастиращи цветове, защото бързо и лесно може да смените подовата настилка следващата година.