Не сте си представяли, че един ден, когато станете известни, дрехите ви ще си стоят на три от общо четирите рафта (един се полага и на мъжа ви все пак) на гардероба в спалнята, нали? Ако сте звезда и гардеробът ви е с размерите на най-малкия от Сейшелските острови, то определено ви трябва дрешник, в който по азбучен ред, по цвят, по вид или както вие си решите, да бъдат подредени всички фешън находки. 

Можете да си харесате подходящ за нуждите ви дрешник измежду четирите ни звездни предложения. Това в случай, че един ден се преместите в огрооомно жилище...

Катрин Зита-Джоунс


Едва ли е достатъчно актрисата само да снима дрешника си. По-добре е да се насладим на него във видео, защото определено има какво да се види. Целият е пълен с чанти, рокли, обувки и шалове. Някои от любимите й вещи, като чанти и клъчове Chanel са изложени на стъклени витрини, а шаловете са подредени и сгънати на специални закачалки. Място има и за обувките, и за бижутата, и за всички аксесоари.

Марая Кери

Марая Кери е споделяла, че дрешникът в любимата й стая в цялата къща, а гледайки видеото, разбираме защо. Обувките й не са просто подредини по цвят и сложени на лавицата, а изложени като в магазина от мечтите на всяка жена. Интериорът допълва усещането, че се намираш в приказка. 

Блейк Лайвли

Актрисата е позната със своя изискан вкус и нещото, което изобщо не може да ни учуди е, че Блейк има страхотен и огромен дрешник, в който има само обувки. Лайвли сподели част от него в Инстаграм, а ние се дивим на страхотните находки, сред които откриваме Givenchy, Charlotte Olympia и Manolo Blahnik.

Парис Хилтън

Дрешникът на Парис изглежда едновременно разхвърлян и подреден, нещо като организиран хаос. Най-важното е тя да намира лесно дрехата или аксесоарът, който търси. Стаята е пълна с огледала и огледални витрини, а по средата има великолепен полилей.