.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Студио Комплект" внасят свежест с новите сувенири на Пловдив (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 23 седмици
Снимка: Евгений Милов
Бояна Гяурова и Адриана Андреева в специално видео интервю за LadyZone

Идеята на новите сувенири на Пловдив стартира, след като "Студио Комплект" създават проекта "Вкъщи за София", включващ осем прототипа от различни дизайнери. Създадените продукти не влизат в производство, но вече с доста повече опит зад гърба си, "Студио Комплект" създават проекта за новите сувенири на Пловдив. Този път изискването още от самото начало е сувенирите да могат да бъдат произведения в голям тираж на достъпни цени за потребителите. Повечето сувенири са до 10 лева, като най-високата цена е 20 лева. Нека ги видим новите сувенири на Пловдив, представени от основателките на студиото Бояна Гяурова и Адриана Андреева в специално видео интервю за LadyZone.

Новите сувенири на Пловдив: Капана, тепетата, паветата на Стария град и ощеШестима български творци от различни сфери създават новите сувенири, които ще се продават от 1 април в Пловдив
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите