От 14 април страстите избухват с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър „Красиво бедствие“. Филмът е дело на продуцентите на „След“ и режисьора на „Секс игри“ и „След сблъсъка“ Роджър Къмбъл и представлява вълнуваща, сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, която разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността.

Снимка: Forum Film Bulgaria


Главните роли в Красиво бедствие се изпълняват от тийн секссимволите Вирджиния Гарднър и Дилън Спраус, които отправят специално обръщение към българските зрители.

В "Красиво бедствие" лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирджиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му. Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели, като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьор и сценарист на Красиво бедствие е Роджър Къмбъл (Секс игри, Просто приятели, След сблъсъка), по едноименния роман на Джейми Макгуайър. Продуценти са Марк Клейман, Джонатан Дектър и Брайън Пит. В ролите са Вирджиния Гарднър, Дилън Спраус, Остин Норт, Либе Барер, Нийл Бишъп, Мики Дратфорд, Брайън Остин Грийн, Роб Естис и др.

Снимка: Forum Film Bulgaria


Красиво бедствие ни връхлита в кината от 14 април.