Този ноември по кината у нас ще стане горещо, като пожар ще предизвика най-новата комедия "Не си играй с огъня" на "Paramount", посветена на най-елитния екип пожарникари в света. Ръкави запретват Джон Сина и компания, а докъде ще се разпространи "безпощадният огън", който само три палави деца могат да предизвикат, ще разберем съвсем скоро.

Снимка: Не си играй с огъня

Трейлърът на филма ни разкрива изключителна динамика и не особено деликатен преход между смелите и решителни пожарникари, готови на всичко в името на сигурността, и абсолютната безпомощност пред лудориите на три неконтролируеми деца. При поредната опасна операция смелите огнеборци спасяват тримата малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората. 

След успешната мисия екипът пожарникари поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат поверени отново на родителите си. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то… от най-непослушните.

"Не си играй с огъня" събира на едно място колоритен актьорски състав начело с Джон Сина, звездата от "Бъмбълби" и "Секс на куково лято". Сред останалите актьори във филма са Джуди Гриър ("Хелоуин", "Ант-мен" и "Осата"), Кийгън-Майкъл Кий ("Американски татко", "Цар Лъв"), Джон Легуизамо ("Слънцето също е звезда"), Бриана Хилдебранд, Кърт Лонг, Джон Легуизамо и други. Режисьор на "Не си играй с огъня" е Анди Фикман, а сценарият е дело на Дан Юън и Мат Либерман.

"Не си играй с огъня" излиза в кината на 8 ноември и ще ни отговори на въпроса: С огнената или детската стихия е по-трудно да се бориш? Не пропускайте да гледате трейлъра с български субтитри във видеото по-горе.