В "Смъртта може да почака" плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най опасната.

Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието? Залогът е голям, желанието за справедливост също. А това означава единствено, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин.

Гледайте ново ексклузивно видео по-горе от "Смъртта може да почака", посветено на един от младите и забележителни холивудски актьори Рами Малек. 

В 25-ия филм за легендарния Джеймс Бонд той влиза в ролята Сафин - най-зловещия персонаж в цялата история на иконичната поредица. 

"Исках Сафин да бъде провокативен, мислейки себе си за герой", казва Рами Малек за персонажа си на злодея в "Смъртта може да почака".

"Това, което той иска и е готов да направи, го превръща в наистина зловещ персонаж", казва режисьорът Кари Фукунага.

Сафин е един от акцентите на предстоящата продукция, а какво още споделят режисьорът Кари Фукунага и талантливият актьор за страховития образ, може да видите в най-новия материал от най-новия филм за емблематичния 007.

В "Смъртта може да почака" на режисьора Кари Фукунага участват звездните актьори Даниел Крейг, Леа Сейду, Лашана Линч, Рами Малек и Бен Уишоу.

Наистина ли "Смъртта може да почака"? Ще разберем на 20 ноември в кината на 2D, 3D, IMAX и 4DX.