Обикновено сватбата е повод за радостни вълнения, но щастливият ден за героите в сериала „Мен не ме мислете“ ще протече с пълна палитра от емоции. Още преди да си кажат заветното „да“, младоженците Виктор Захариев (Влади Люцканов) и Богдана (Александра Димитрова) ще се изправят пред сериозни неприятности, които могат да провалят всичко. Наред с истерията на булката, че изглежда зле в най-важния си ден, пред ритуалната зала става ясно, че документите на бъдещата госпожа Захариева са сгрешени и няма как да се сключи законен брак. В ситуацията може да помогне майката на Богдана, която обаче не е съгласна дъщеря й да се омъжва за по-възрастен мъж.

Снимка: bTV Media Group

Яна Маркова (Весела Бабинова) отново ще се окаже жертва на мъжете в живота си. Пристигналият от Лондон Джон (Алек Алексиев) не е на себе си, след като разбира, че е станал жертва на измама и е изгубил много пари. Наред с това той получава от Яна документи, с които му се забранява да вижда дъщеря им Елена (Димана Хаджитодорова), ако не изплати дължимата до този момент издръжка.

Снимка: bTV Media Group

Всичко това го кара да стигне до крайности, сред които закана за самоубийство. Единствената, която може да му помогне, е майката на дъщеря му. Дали обаче тя ще пожелае да го подкрепи, след като разбира за поредната му лъжа от миналото?

Снимка: bTV Media Group

Адвокат Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) пак ще се окаже в центъра на женски драми. Бившата му приятелка Ася (Дария Симеонова) му признава, че все още изпитва чувства към него, че си е представяла тяхната сватба, а не тази на баща й и че все още не го е преодоляла.

Снимка: bTV Media Group

Отраканата юристка Маги Габровска (Снежана Макавеева) също не пести силите си да спечели баса с Лора Цонева (Ирина Митева) и да вкара в леглото си Мартин. Дали поредните й опити за съблазняване ще доведат до успех и защо адвокат Касимов отново ще предизвика сълзите на Яна, гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“, четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.

Снимка: bTV Media Group