Театърът се завръща и през следващите дни любителите му ще могат да видят представлението „Всички страхотни неща“ на сцената на Народния театър. Владимир Пенев е режисьор и макар това да е, по неговите думи, четвъртият или петият му режисьорски опит, всъщност е първият му като дипломиран режисьор. „Досега бях като бракониер“, пошегува се той.

Владимир Пенев разкри, че в началото на принудителната изолация е бил положително настроен, доколкото човек може да бъде положителен при подобна ситуация. Вярвал е, че това е възможност за ново начало, за световна промяна. Но времето го е убедило, че промяната е невъзможна.

Карантината е провалила плановете му за екскурзия около Великден. Актьорът е мислел да запълни времето си с четене, но с горчивина признава, че не е успял да прочете дори една дума по време на изолацията.

Снимка: bTV

За предаването „Преди обед“ по bTV Цвета Макгрегър го попита кои са любимите му дестинации за пътуване. Владимир Пенев отговори, че за него най-хубавото места са тези, коти посещава с някой, друг, който ги вижда за пръв път. На първо място постави Мачу Пикчу.

Пенев показа много снимки от пътешествията си, които може да видите във видеото. Целия епизод гледайте на btvplus.bg.