„Тази вечер на диванчето сяда момичето, което грабна последната роза в "Ергенът" – Виктория Капитонова. И Виктор ще видите“ – съобщава Николаос в промо видеото за епизода в петък.

Това ще бъде последното предаване на шоуто за този телевизионен сезон. По този повод в снощния епизод Николаос се пошегува, че изтегля екипа и музикантите.

„Слагам край на тази агония. Половината искат климатикът да е на 15 градуса, другата половина се оглежда за жилетки и шалове. На други пък течение им става. Никой вече не си мие чашите. Това трябва да спре! Две са причините да излезем във ваканция. Първо, Македония. Егейска Македония, разбирай Халкидики. И второ, вече няма пари в шоуто“ – заяви водещият, като имитира изказването от онзи ден на лидера на „Има такъв народ“.


От следващия понеделник, всяка делнична вечер в познатия час (22:30 ч.), bTV ще излъчва ексклузивно в ефир дигиталните епизоди на „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“ от изминалия сезон. Цяло лято феновете на предаването ще се забавляват в ефир със срещите на Николаос с невероятни, неочаквани, изключително весели и разнообразни гости.

Екипът на шоуто ще излезе в заслужена лятна ваканция, за да се завърне наесен в ефира на bTV с нови сили и много изненади за своите фенове.

За добро тв настроение през лятото не пропускайте „Шоуто на Николаос Цитиридис“ всеки делник от 22:30 ч. по bTV, гледайте го в страницата на шоуто, в неговия You Tube канал и всички платформи на bTV Media Group. Последвайте шоуто и в социалните мрежи - Facebook и Instragram.