Весела Бабинова взема категорични решения, когато е в трудни ситуации, също като героинята си Яна от сериала "Мен не ме мислете"

Актрисата сподели през какви премеждия със самолети и автобус е преминала на прибиране от Италия в пряко включване в "Тази събота". 

"Отмениха ни полета в последния момент. Кацнахме в Белград с друг, с 3 часа закъснение, а самолетът не ни беше изчакал. Стояхме 2 часа и половина на студа пред летището. Накрая аз, точно като Яна Маркова, взех нещата в свои ръце" - разказва тя.

За да успее да се прибере в България, на актрисата се наложило да пътува 7 часа с автобус. 

"Имаше възрастни хора, деца, бебета. Бяхме оставени в абсолютното нищо!" - разказва подробности от пътуването си актрисата. 

То било подарък за рождения й ден, който актрисата отбеляза на 30 август. Купона за празника обаче отлага, именно заради трудното пътуване, макар да признава, че обича шумните забавления.

"Обикновено на рождените дни си правя равносметка за това какво трябва да променя. И общо взето това трае една седмица. Определено има неща в начина на мислене, които искам да променя. Христовата възраст може да ми помогне да преодолея някои противоречия, които имам."

Според Весела Бабинова героинята й от сериала би отпразнувала рождения си ден също като нея - шумно и с много хора. 

Снимка: bTV Media Group

"Още докато бяхме в НАТФИЗ, колегите помнеха рождения ми ден със страшни изпълнения. Вече не е като преди, но пак е с много хора и доста шумно."

На 8 септември стартира новият сезон на сериала "Мен не ме мислете".

Снимка: bTV Media Group

"Яна и Мартин вече са двойка и ще минават през много препятствия. Ще има нови персонажи. И ще има много любов, драма, разочарования и интересни преплитания на съдбите на героите" - издава актрисата.