Търновецът Красимир Низамов не успя да стигне до финала на кулинарното предаване MasterChef, но се превърна в любимец на публиката и дори беше определен за най-интересния участник в предаването.

Краси е доказателство, че никога не е късно да намериш пътя си и да промениш в живота си. Понякога единственото, от което се нуждаеш, е любов. Младият мъж е имал бурно детство, често си е навличал неприятности, предпочитал е да стои на пейката пред училището, отколкото вътре и с поведението си е предизвикал побеляване на косите на баща си.

34-годишният Красимир беше гост в предаването „Преди обед“ по bTV и разказа вдъхновяващата си история. Преди да се запали по готвенето, мъжът е работил какво ли не – от строителство до фотография. И именно докато е принуден да работи нещо, което не обича във фотографско студио, среща и голямата любов. Краси се влюбва в Дани и двамата създават семейство.

Снимка: bTV

Именно жената до него го насърчава да влезе в предаването. Той не иска, защото не се чувства достатъчно подготвен, но в крайна сметка се съгласява и така започва едно от най-вълнуващите приключения в живота му.

В MasterChef неувереният мъж с треперещи ръце бързо успя да спечели симпатията на всички и доказа, че има истински кулинарен талант – доказа го не само пред цяла България, но и, което е по-важно, пред самия себе си.

Предаването му помогна да открие и друг неподозиран талант – сладкарството. Макар да предпочита да хапва по-скоро месо, участието му в предаването му е показало, че го бива в създаването на сладки неща. Красимир изненада всички със сладките сфери, които приготви.

Сега Красимир е сигурен какъв път ще поеме в живота си. Той е решен да стане професионален готвач и се надява да му се отдаде възможност да работи в тази сфера, за да натрупа знания и опит, преди да осъществи голямата си мечта – да отвори свой хостел с градинка, в която да отглежда зеленчуци.

„Аз съм селянин, израсъл в панел“, пошегува се Красимир.

Гледайте видеото от предаването „Преди обед“, за да чуете какво още каза той.