Участничка от "Сървайвър - Скрития идол" е била ухапана от змия. Инцидентът се е случил с Мила на Острова на изкуплението.

Докато двете с Ганка си лежали на плажа, виждат 3 змии. Ганка усетила, че една от змиите върви по крака й и започнала да крещи. Според нея крясъците най-вероятно са изплашили змията, която, за да реагира, е ухапала Мила. 

Мястото на ухапването е по дясната ръка, високо под рамото. 

Спешен медицински екип е оказал помощ на Мила. Тя им споделя, че се е почувствала отпаднала и й се завило свят. След оказаната първа помощ на острова, е била откарана в медицински център.

Там констатират, че няма поводи за притеснение - било е по-скоро одраскване от змията и не е навлязла отрова в кръвообръщението й. Мила остава няколко часа под наблюдение. 

"Не усетих да ми става лошо. В момента мисля за това, че Гани е сама на острова и ми се иска по-бързо да отида при нея", каза тя.

За да определят вида на змията, Мила и Гани трябваше да си спомнят какво точно са видели. Според Ганка змията е била кафява, средно голяма. 

Тя сподели, че изпитва вина, защото смята, че е изплашила змията и това е провокирало ухапването: "Доколкото знам, змиите не нападат, ако не се чувстват заплашени"

Именно змиите били най-големият страх Гани.