„Децата и Кристин са много добре. Децата растат живи и здрави, жената и тя расте (смее се). Годинки прави, не бе, добре си е“ – каза с типичното си чувство за хумор Тото при гостуването на Петя Дикова в "Тази събота и неделя".

„Децата не ги крием, по-скоро не ги показваме. Не трябва да се експлоатира това. Имам предвид да се прекалява… Спомням си какво ми каза, когато научи, че чакаме второ дете „Ако имаш едно, което е лудо за две, е много трудно. Но ако имаш две, имаш двеста“. И се оказа факт. В момента имам 200 деца“ – сподели Тото.

Той разказа, че е започнал да прави своя подкаст по време на ковид пандемията, когато не е имало какво да прави.

„Това е място, където хората да се изказват, да разказват истории… Случвало се е да ми отказват интервю. Артистите например искат много пари, искат кинти. Засега са ми искали 4-цифрена сума“ – призна бившият футболист.

Тото и неговият подкаст тръгват на турне – Варна (12 юни), Перник (14 юни) и Пловдив (16 юни), като всички изяви са в летните театри на градовете.

„Нямам тайна за успеха на подкаста. Разговорът с Бербатов е с над милион гледания. Просто имам време и не им спестявам въпроси, ако са важни. Често неудобните въпроси не са ми интересни, защото са жълти. Защо да питам Благой Георгиев за жени, след като е толкова добър футболист“ – поясни Тото.

Той призна, че са му задавали много глупави въпроси, като един от тях е „Защо „Скандау“ е с „у“?

„То е ясно, че е дженк“ – коментира музикантът.