Голямата любов на актрисата Йоана Буковска започва след едно новогодишно парти. За 15-те години щастлива любов и колко грижовна майка е - споделя тя и нейни близки в "Търси се".

С Иван Давидов, нейният бъдещ съпруг, са поканени на новогодишно парти поотделно, но си тръгват заедно. Така поставят началото на 15 години щастлива брачна любов.

Съпругът й споделя, че тя е наистина грижовна майка, но е доста по-взискателна от него.

Йоана преминава през много трудности през последните години - загубата на майка си и на дядо си. Точно в тези моменти Иван е до нея, за да бъде нейна подкрепа.

„Децата я карат да намери по-добрия баланс. Преди тяхната поява, тя не може да казва „Не“, а вече може", споделя съпругът й. 

Той е искрено щастлив, че двамата могат да са заедно и да се радват на децата си. Родители са твърде различни  в отглеждането им, особено когато са болни. Той не е толкова притеснен, а за нея е важна... „клеевата тинктура“.

„За тези 15 години виждам един пораснал Иван, но моя Иван“, споделя Йоана след думите на съпруга си. „Осъзнавам, че хората са създадени, за да са заедно през добро и зло, а не само в едното“, категорична е тя.

Ето как близките на Йоана я описват с едно изречение:

„Ти си безкрайно добър приятел. Нежна и чиста душа“

„Ти си красива, умна и добра, обичам те“.

Какво споделя за нея приятелката, която актрисата нарича "сестра" - вижте във видеото.