На 16 декември бе последното издание от втори сезон на легендарната игра „Стани богат“ в ефира bTV. С него телевизията отбеляза и края на първата година на предаването за знания, превърнало се в световен бранд с милиони фенове, в своя ефир.

328 участници седнаха на стола срещу водещия Михаил Билалов и спечелиха общо 988 500 лв. в рамките на 185 часа ефирно време. За тази една година - първият епизод на предаването е излъчен на 20 декември 2021 г. - „Стани богат“ зарадва зрителите и участниците не само с интересни и любопитни въпроси, но им предложи и допълнителни емоции. 

10 000 лв. от тези 988 500 лв. бяха спечелени от Славея Славчева, която гостува в "Тази сутрин", за да сподели за риска и емоцията в стола на богатството.

Славчева сподели, че нейната майка я е насърчила да участва в "Стани богат" и тя се записва в предаване.

"На сина ми сега казвам: Непременно трябва да изживееш това", каза Славея.

"Вълнението, усещането, да си пред Билалов, да си в студиото... Да си в тази толкова фамозна игра... Аз следя тази игра от над 20 години", допълни тя.

"За мен това е една сбъдната мечта тази година", не крие вълнението си Славчева.

"Слава богу, нямаше нещо, което да ми се стори сложно, но по-скоро беше емоцията, че ако сгрешиш - всичко приключва", сподели тя.

Вижте какво още сподели Славея Славчева във видеото най-горе.