Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров са се изолирали в къща в Равда по време на извънредните мерки, разказаха те в Шоуто на Цитиридис. В момента тя предимно готви, реже моркови и картофи, а той пазарува и понякога приготвя кюфтета.  "Теди краси къщата" - споделя актрисата. С тях в момента живее и майката на волейболиста, която по собствено желание и за да се чувства полезна, им помага с чистенето. 

Как двамата са си открадвали моменти за гушкане, докато Ралица е снимала филм, в който играе агент на МУСАД - вижте във видеото. 

Двамата имат син Максим, който е кръстен в Йерусалим. На манастира, в който това се случва, родителите даряват българска ръчно рисувана икона. От предишния си брак с Бойка Делиева волейболистът има по-голям син - Георги.


Заигравайки се с името й, Теодор Салпаров често нарича своята любима "кРалица". Вижте и супер милия начин, по който един баскетболист може да спре досадните звуци на хармониката. Защото обръщението винаги е важно! 

Около 2 месеца двамата са разделени, докато Салпаров е в Сургут, Русия. Плановете Ралица и синът им да заминат при него, за да го подкрепят, се провалят заради коронавируса. 

Какво ще бъде първото нещо, което ще направят, след като извънредните мерки отпаднат - вижте във видеото. 


Гледайте целите епизоди на Шоуто на Цитиридис в bTV Plus.