„Цяла нощ“ е тук в целия си блясък, а аз съм на петдесетото небе! Това сякаш ми е най-вълнуващият проект и съм толкова вдъхновена и надъхана за бъдещето, че ще се пръсна. Новата ти любима фънки-диско-соулфул-електропоп песен те очаква във всички платформи, а в YouTube е придружена от магическо видео, което носи точно тази енергия, от която имаш нужда. Благодаря от сърце на целия екип, че ми помогнаха тази магия да стане реалност. Надявам се това заклинание за вечно лято, вечен купон, вечен секс и вечни приключения да ти подейства точно така, както съм го замислила“ – написа Прея в Инстаграм.

Премиерата на новата й песен бе в ефира на bTV.

“Видеото с магически привкус заснехме във Варна и наистина го правихме цяла една нощ. Бързахме, защото сменихме четири локации. Имахме проблем с шумната машина, която прави пяна, и бяхме на косъм да се откажем от тази сцена, но в последния момент нещата се получиха“ – сподели Прея в „Тази сутрин“. 

Атрактивната, очарователна и винаги усмихната певица се присъединява към лицата в предстоящия сезон на „Гласът на България“ и ще бъде новият водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg.

„Вече снимаме и преживяването е страхотно! Аз съм фен на "Гласът на България" и да съм част от него е сбъдната мечта“ – заяви Прея и добави, че от 5 септември "Шоуто на Николаос Цитиридис" се завръща с мото „Нещо смешно всеки ден“.