Поли Недкова беше гост в първото издание за новия сезон на CoolT, където сподели своите вълнения, свързани с новото си призвание. В предаването „Преди обед“ актрисата ще представя най-новото от света на социалните мрежи, известните личности, актуалните тенденции, както и най-интересното от света на киното.

Актрисата разкри, че работата в телевизионна продукция е динамична и се чувства много продуктивна: „Мога да използвам много свои различни качества в различни моменти, което малко професии такава възможност“.

„Има и творчество, има и креативност, имам свобода да измислям темите си, как да ги създавам също имам свобода“, сподели още Поли.

Създаването на нови приятелства с хора от екипа върви ръка за ръка с работата по предаването. Поли Недкова бързо се сближава с актрисата и модел Сара Драгулева, тъй като и за двете телевизията е ново начало: „Още на първия ден, само като се видяхме със Сара, на секундата бяхме такива „Хайде да ходим да си говорим!“ и всъщност два, три дни всеки Божи ден прекарвахме по цял ден заедно“.

Младата актриса не пропусна да коментира нарастващото влияние на социалната мрежа ТикТок: „Изобщо няма там такова деление на млади и стари. Много лесно се приемат по-зрели хора. Всеки си прави, каквото си иска там. Самата платформа е много добре измислена да те държи вътре. Супер модерно е, много зарибяващо“.

Познатата на зрителите актриса от сериала на „Съни бийч“ разкри ексклузивно, че скоро й предстои да участва в нова филмова продукция: „С интересен режисьор, с интересен екип, много добър каст, много интересни актьори“.

Паралелно с телевизионните изяви Поли Недкова ще продължи да радва зрителите, влизайки в различни образи на сцената на Варненския драматичен театър.