Днес в студиото на "Преди обед" гостуваха три победителки от провелия се за 22-ра година конкурс "Мисис България 2020". Ето какво споделиха те за хейта, корекциите по тялото и мисията да даваш пример на по-младите.

Снимка: bTV Media Group

Моника Минкова, Враца
“Мисис България World”
„Радвам се, че спечелих титлата, макар че веднага ме заля вълна от негативни коментари. Аз съм психически стабилна, позитивна съм и тези коментари не могат да ме притеснят. Искам да си изживея звездния миг. Печелила съм титлите Best Erotic Model 2015 и Мисис Силикон 2016, като дори тогава нямаше толкова негативни коментари“ – призна Моника, която има синове на 3 и 7 години.

Снимка: bTV Media Group

Валерия Стефанова, Хасково
“Мисис България Universe”
„Винаги съм искала да се видя с такава рокля и с корона. Не съм чела коментари, вестници или списания. Радвам се на всичко. Надявам се да използвам титлата за благотворителност, да науча младото поколение на нещо. Аз например научих английски на 22 години, което е недопустимо късно… Завършила съм право и имам кантора в Англия, където няма хейтъри. От март месец живея в София заради пандемията… Разделихме се със съпруга ми, така че не знам какво мисли за конкурса“ – разказа Валерия.

Снимка: bTV Media Group


Мариета Захариева, София
„Мисис България Europe”
„С короната се чувствам оценена като жена. Винаги съм се стараела в образованието и в кариерата си. На 41 г. реших да направя и нещо за мен като жена, за самочувствие… Запознах се с дамите, които организират конкурса. Те са едно общество, което се занимава с благотворителни каузи… Титлата е чудо за 3 дни, но после трябва да дадем пример и да помогнем на обществото“ – сподели Мариета, която има четири висши образования.

Тази година каузата на конкурса е посветена на толерантността и приемането. По този повод Моника коментира:
„Не се притеснявам да изляза без грим, не се притеснявам да покажа снимки отпреди 10-15 години, когато не съм имала корекции по тялото – устни, силикон в гърдите и съвсем малко скули. Просто харесвам поддържани и направени жени.“

Целия разговор можете да видите във видеото горе.