Време е да се запознаем с „Двама непознати“ – новата песен на певицата Камелия, която едва ли някой не познава.

Камелия избра да пусне новата си песен ден преди рождения си ден. Тя е нейният подарък за почитателите ѝ, тъй като е знаела, че на рождения си ден ще получи много поздравления и подаръци. Това бързо се е превърнала в една от любимите ѝ песни.

Записах я от раз, запомних я от раз“, сподели изпълнителката. „Много често ми се случва песните, които записвам до последно да не мога да ги запомня.

Песента е различна от всичко, което певицата е пускала досега. Тя вярва, че когато човек е толкова дълго на сцената като нея, трябва да опитва нови неща. Камелия радва публиката си вече 25 години.

Певицата обаче сподели, че в средите на шоубизнеса създаването на силни и трайни приятелства е трудно.

За да има едно приятелство е нужно да бъдеш честен и открит“, каза тя. „А когато има женско его, когато има състезание и конкуренция, винаги имаш едно на ум. Нужно е човек да надрасне тези неща, за да разбере, че което си е на колегата, си е на колегата и което си е твое, си е твое.

Тя обърна внимание на някои от колегите ѝ в музикалния бизнес, които оставиха сцената, за да влязат в политиката. Такива са Слави Трифонов и Ицо Хазарта.

Стига да не го правят от някаква меркантилност и да търсят изгода, ако е готов човек, може да се занимава с това.

Самата тя е получавала покани, но не смята, че мястото ѝ е в политиката. За нея е много важно да бъде независима и свободна. А според нея в политиката всеки има някаква зависимост.

Водещата Натали Трифонова попита Камелия какво би казала на 20-годишното си аз. „Продължавай така“, отвърна певицата. „Продължавай така, дори и с грешките. Защото само през трудностите и грешките, човек се научава.