Виктор от "Ергенът" изпрати втората отпаднала жена от шоуто просълзен. Това беше Вероника Илиева (33 г.), танцьорка в нощен клуб. 

"Не бях активна като останалите, което беше голяма грешка" - сподели тя в студиото на "Преди обед".  

Според думите й и в живота тя е по-скромна и никога не е правила първата крачка за среща. Точно това определя като причина за отпадането си.    

Вероника влезе в шоуто по нетрадиционен начин - направи шпагат пред Виктор. Ергенът определено изглеждаше изненадан от случилото се и сякаш не разбра защо Вероника го направи. 

Снимка: bTV Media Group

"Може би му дойде в повече, но исках да му покажа, че спортът е нашата обща допирна точка. Но той май не го разбра според мен." 

От 15-годишна Вероника се занимава с аеробика. В началото това било само хоби за нея, но впоследствие го превръща в професия. Преди 2 години от треньор става танцьорка в нощен клуб, тъй като там се изкарват повече пари. 

Споделя, че не е важно мъжът да разполага с пари, за да привлече вниманието й. Признава, че ако е искала богат мъж, е щяла да го има. 

"Към днешно време да си намериш богат мъж е лесно, особено ако си красива жена. Но това не е моето. Аз предпочитам връзка по любов. Да, парите са важни, но само за прехраната."

Виктор приема като елегантен и добре изглеждащ мъж, който е доста мнителен към жените, защото е бил нараняван в предишната си връзка. Счита, че той трудно се доверява и е претенциозен. Съмнява се и че ще му бъде лесно да избере правилния човек сред останалите момичета.  

Снимка: bTV Media Group

Вероника признава, че е имало доста красиви момичета, които са били силна конкуренция. Въпреки това тя самата с никого не се е карала, не е имала проблеми с момичетата и не може да каже нищо лошо за тях.  

Самата тя нямала голямо самочувствие, а за по-важна от външната красота считала вътрешната.  

"Ако ти си добър отвътре, ще излъчваш това и към вселената!"

Споделя, че е влязла в шоуто, за да предизвика себе си, понеже е по-затворена и е искала да излезе от зоната си на комфорт. За съжаление не се е получило. 

Участието си приема като урок, защото е разбрала много нови неща за себе си.