Орлин Горанов и жена му са причината Алекс Раева да срещне любовта на живота си и да стане майка. Приятелството им започва преди около 15 години. 

"Влязох в тази тежка компания и просто ми се разказа играта!" - през смях разказва Алекс Раева в един от епизодите на "Преди обед". 

Бубата (Любомир) е бащата на детето на певицата, с когото я запознава музикалното семейство. По тяхна покана всички отиват на лодка. Именно там Алекс се среща с бъдещия си мъж. 

"Първото, което видях, беше крак. Ние винаги търсим нещо да ни впечатли. То не е това любовта. То е меч! Този мъж много прилича на Орлин, но не физически. Той също пее жестоко!"

На тази лодка изкарват една седмица. Любовта им орлин горанов описва като нещо много чисто, което няма нужда от обяснения. 

Цялата история вижте във видеото по-горе. 

На 8.08.2022 отново на лодка Орлин Горанов навършви 65 години.

Снимка: Instagram.com/orlyngoranov/

„Благодаря за вниманието! Едва ли е удобен моментът за интервю, защото съм в средата на морето. На лодка съм с верни приятели“ – бе лаконичен певецът пред LadyZone.bg.

Неговата съпруга Валя Горанова го поздрави във Фейсбук с думите „Днес моето момче става на 65. Обичам те, Орли! Останалото вече съм ти казала. Бъди здрав, щастлив, лети, мечтай! Радвай се на малките неща само както ти умееш. Теб имам. С теб дишам. В теб вярвам. Всеки миг щом си до мене, аз горя…”

Самият Орлин Горанов публикува в Инстаграм снимка от морето и призна, че е щастлив.

 

 

Певецът беше Мъдреца във "Фермата" през 2019 г. Чрез своя житейски опит и познания той вдъхновяваше участниците.

"Крайно време е малко да си размътим комфорта и да открием онези стари ценности, които сме позабравили малко напоследък - как се работи в екип, как се добиват благата, които стигат до масата и колко е по-хубаво човек да живее в екип, отколкото да е сам", категоричен бе изпълнителят.

В новия сезон на формата пък ще се срещнат миналото и бъдещето.

Осмият сезон на предаването, наречен „Мостът на времето“, ще събере легендарни участници и нови, интересни герои, и ще свърже традиционните ценности с модерния свят. Сред спиращата дъха природа, на брега на красивия язовир Диканя, предаването ще преоткрие собствените си корени и ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо.