Колоритен и неподправен балкански хумор очаква зрителите на bTV Comedy в премиерния сръбски сериал „Съседката Милева“, който тръгва от 16 януари (понеделник). Комедийната поредица, проследяваща ежедневието на три жени от три различни поколения, живеещи под един покрив, ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч., а епизодите ще са достъпни и онлайн на VOYO.

Снимка: bTV Media Group

Историята:
Милева е главата на семейството, която знае всичко за всеки. Уверена, енергична, изобретателна и проницателна, пенсионерката, работила като секретарка в общината, разполага с цялата необходима информация за всичките си съседи и често се превръща в техен душевен отдушник.

Снимка: bTV Media Group

Дъщерята на Милева – преподавателката по сръбски език Наталия, е нейна пълна противоположност. Тя е премерена, уравновесена, рационална и според майка си неуспешна жена, защото няма партньор в живота и работи за смешни пари…

Снимка: bTV Media Group

Соня – дъщерята на Наталия, е непокорна тийнейджърка и лоша ученичка, която е очарована от социалните мрежи и модерните технологии, в които вижда светлото си „инфлуенсърско“ бъдеще. Баба Милева я подкрепя безрезервно, за разлика от скромната Наталия, която искрено вярва, че пряк път към успеха няма.

Снимка: bTV Media Group

Трите дами непрестанно попадат в комични ситуации с колоритните си съседи, които обещават да предизвикат искрен смях у зрителите в делничните вечери.

Снимка: bTV Media Group

За сериала:
„Съседката Милева“ започва в Сърбия през 2021 г. и постига завиден успех по канал РТС1. Олга Оданович влиза в ролята на съседката Милева, Мария Вицкович пресъздава образа на добродушната Наталия, а Кристина Богунович Гаврич – на бунтарката Соня. Сценаристи са Зорица Цвиетиш, Желько Хубач и Мариана Чулиш, а режисурата е поверена на Деян Зачевиш и Елмир Юкич.

Снимка: bTV Media Group

„Съседката Милева“ представя по изключително забавен начин дребните проблеми на обикновените хора. Поредицата е създадена с идеята да върне старата слава на семейния комедиен сериал на малкия екран.

Снимка: bTV Media Group

Не пропускайте премиерния сръбски сериал „Съседката Милева“ – от 16 януари, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Comedy и на VOYO!

Снимка: bTV Media Group