Няголета Желева докосна сърцата на треньорите в "Гласът на България" със своето нежно и красиво изпълнение и продължава напред в отбор Галена.

„Емоцията на тази сцена определено не мога да я сравня с никоя друга. Била съм на много сцени в цял свят, но тук напрежението е много голямо. Постоянно се питаш "Ще се обърне ли някой? Няма ли да се обърне?"… Записах се за участие, защото от 9 години не съм се появявала в такъв вид предаване, а моята рождена дата е 9.09. И заради моята дъщеричка, естествено. Искам да й покажа, че всичко, което тя иска от живота си, може да го постигне. Няма невъзможни неща“ – сподели Няголета в "Тази събота и неделя".

Талантливата дама е от семейство на певци и музиканти. От ранна възраст черпи вдъхновение и опит от своята леля – народната певица Радостина Кънева, изпяла емблематичната песен "Не казвай, любе, лека нощ".

„Аз съм израснала с нейните песни. В пети клас майка ми реши да ме запише на тамбура. Каза ми "Ти пеенето има от кого да го учиш, но ще е добре да свириш и на инструмент". Така започнах да свиря на тамбура. В осми клас кандидатствах в Музикалното училище в Котел с пеене и тамбура“ – поясни Няголета, която в момента се намира в Германия, където записва своето ново музикално предложение.

Гласовитата българка не се ограничава в музиката, която изпълнява, и обещава да даде най-доброто от себе си.