Нов български филм ще може да гледаме съвсем скоро - "Никога не е просто секс". Днес в студиото на "Тази сутрин" гостуваха актьорите Елеонора Иванова и Веселин Калановски, както и продуцентката Никол Предьова, за да споделят любопитни подробнисти за лентата.

Един филм, който представя съвременната жена през образите на основните четири архетипa - в търсене на своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъци и ограничения. Комедия за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост. Четири жени, напълно различни една от друга, с абсолютно различни характери, интереси, морал и бит.

"Със сигурност е предизвикателство и изисква смелост - реално това беше една от основните причини да се съглася и този филм да възбуди интереса ми. За един актьор именно тези роли са истинското предизвикателство", каза Елеонора Иванова.

"Аз много си харесах героинята - тя е във връзка с по-възрастен човек, който е с побелели коси", допълни актрисата.

"За мен беше важно да се усети любовта, която моята героиня има към този човек - въпреки предразсъдъците", каза още Нори.

"Какви да са особеностите на тази любов? Както обикновено става в живота - тя му се качва на главата", каза Веселин Калановски.

"Филмът наистина поставя на преден план женската сексуалност като тема, която не бива да бъде табу", каза Елеонора.

"Просто трябва да се говори за секса не като за някакво табу, а като нещо, което е част от живота на всеки", допълни Калановски.

Вижте във видеото най-горе какво още споделиха за филма, който излиза в кината на 10 май.