Най-интересното от шоубизнеса от изминалата седмица накратко. Ето какво се случи през изтеклите дни в света на звездите и ние не пропуснахме да го отразим. 

Кой е новият звезден татко?
Руни Мара и Хоакин Финикс станаха родители. Бебето е момче и носи красивото име Ривър. То е кръстено на покойния брат на Хоакин като знак на обич и признателност. Р

Риана с нова колекция бельо

За втори път барбадоската красавица Риана си партнира с платформата Амазон Прайм, за да представи актуалната си колекция. В шоуто на запис се включиха редица звезди от шоубизнеса, сред които актрисата Деми Мур и моделите Кара Девелин и Бела Хадид.

Бон Джоуви с нов албум

Новият албум на групата "2020" излезе в петък, 2 октомври, след 5-месечно отлагане заради пандемията и ще включва баладата "Story of Love", вдъхновена от отношенията със съпругата му.

Били Айлиш и агент 007

Легендарният британски агент Джеймс Бонд ще се качи отново на големия екран за 25-и път. Едно от най-важните неща за почитателите на поредицата е песента от началните надписи на филма, която винаги е поверена на най-популярните изпълнители по времето, когато филмът излиза и винаги става хит. Този път това е Били Айлиш 

Вижте още от водещите лайфстайл новини в предаването COOLt, което можете да гледате и на btvplus.bg.