А сега да хвърлим поглед обратно назад към най-интересните новини от света на шоубизнеса през изминалата седмица!

Бен Афлек и Дженифър Лопес - отново заедно?

Голямата новина тази седмица е, че Бен Афлек и Дженифър Лопес отново прекарват време заедно. Двамата имаха връзка и дори бяха сгодени за малко, но до сватба така и не се стигна. Разделят се през 2004 г., след което Лопес се жени за Марк Антъни, а Афлек - за Дженифър Гарнър.17 години по-късно двамата са отново свободни и изглежда, не са загубили интерес един към друг. Те бяха забелязани първо в дома на певицата в Ел Ей, а скоро след това в къщата на актьора в щата Монтана.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл - всички пътища водят към любовта

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се запознават на едно парти и малко след това стават официално двойка. Връзката им изглежда перфектна, докато през март 2011 г. не обявяват, че се разделят с официално изявление, според което са „взели взаимно решение да тръгнат по различни пътища“. В крайна сметка тези пътища са ги довели отново един до друг. Още преди края на 2011 г. певецът и актрисата обявяват годеж, а днес имат две деца.

Роуз Лесли и Кит Харингтън - игра на любов и раздели

Джон Сноу и Игрит от „Игра на тронове“ са сред любимите двойки в хитовия сериал и феновете им откачиха от щастие, когато през 2012 г. стана ясно, че двамата са заедно и в реалния живот. Това вълнение не продължи дълго и актьорите се разделиха. Само две години по-късно връзката им възкръсна и днес те са семейство с едно дете.

Криси Тейгън и Джон Леджънд - най-кратката раздяла

Джон Леджънд и моделът Криси Тейгън стават двойка през 2006 г. и Криси тръгва на турне с популярния музикант. Нещо обаче се обърква и Леджънд обявява, че вече не иска да има връзка с нея. Само час след това Леджънд се обажда, за да каже на Криси, че е болен и не той, а треската му е поискала прекратяване на отношенията им. Сега те продължават да са заедно и имат две деца.