Нека видим най-интересното от шоубизнеса през изминалата седмица.

Петя Дикова стана майка за втори път

В навечерието на Коледните празници обичаната водеща на bTV – Петя Дикова, се сдоби с втори син. Той е проплакал тази сутрин с мерки от 4,140 кг и 54 см и ще носи името на своя баща – поета Илиян Любомиров. "Петя, няма да ми стигне един живот да те обичам", написа във Фейсбук щастливият татко. 

Влакът, който раздели Кейт и Уилям - двойката спа отделни легла по време на кралската обиколка с влак

Принц Уилям и Кейт Мидълтън завършиха тридневната си обиколка с влак в Англия, Шотландия и Уелс в замъка Уиндзор, където Елизабет II и съпругът й ще посрещнат коледните празници. Кралският влак се състои от девет вагона, произведени през 1977 г. и заменили предишната композиция от 1941 г. Тъй като пространството е ограничено, на Уилям и Кейт се наложило да спят в отделни легла. 

Мадона с първа татуировка - инциалите са от първите имена на децата й 

Мадона си направи татуировка за първи път в живота. Поп иконата се похвали като публикува снимки в "Инстаграм" от студиото, в което е избрала да се татуира. 62-годишната певица вече има изписани инициалите на шестте си деца на лявата китка. Имената са Лурдес (24 г.), Роко (20), Дейвид (15), Мърси (14) и близначките Стела и Естер, които са на 8 г. Само преди седмица Мадона публикува видео с тях по повод Деня на благодарността. Видеото показва как след груповата снимка пред камината семейството се забавлява. 

"С любов, чичо Аквамен" - Джейсън Момоа подари тризъбец на детенце с рак

Актьорът Джейсън Момоа, който изигра Аквамен в блокбъстъра от 2018 г., сбъдна мечтата на болно от рак дете да притежава аксесоарите на своя супергерой. Дани Шийхан, диагностициран с агресивен мозъчен тумор преди близо четири години, получи златния тризъбец в реален размер и екшън фигура на Аквамен с ръчно изработена маска. "Здравей, красиво момче! Вълнувам се! Чух за теб от много мои приятели и исках да ти кажа “Здравей” и да проверя как си", каза Джейсън Момоа.

Мерил Стрийп в нов филм срещу 25 цента - филмът е на режисьора Стивън Содърбърг

Мерил Стрийп се е съгласила да участва нова експериментална продукция на режисьора Стивън Содърбърг срещу изненадващия хонорар от 25 цента. Филмът, който бе пуснат в стрийминг платформата HBО, няма сценарий и диалозите са изцяло импровизация на актьорите. Продукцията е заснета на борда на истински круизен кораб по време на двуседмично пътуване в Атлантическия океан и в нея участват още Кандис Бъргън и Даян Уийст.

"Не мисля, че някой от нас се чувства сякаш сме направили филм. Стана толкова бързо. Това е благодарение на Стивън. Той засне целия филм сам с една дребна камера, която няма нужда от осветление. Работихме през цялото време на кораба. Не ходихме на спа или фитнес", казва Кандис Бъргън.

"Целият диалог, цялата тази претенциозна, претрупана с термини реч трябваше да си я измислям на момента. Щях да избухна в нощта преди да започнем. "Боже, Стивън! Какво искаш от мен?". Но това много ме стимулира. Страхотен начин да работиш", каза Мерил Стрийп.