Александра Сърчаджиева гостува на фестивала "Арт поток" с нейния спектакъл "На живо", който вече направи своята премиера в София, Варна и Пловдив. "На живо" е спектакълът на живота на Алекс - един живот, който се случва под светлините на прожекторите от раждането й. Какво е радостите, любовите и загубите ти да са публични? Ето какво споделя Алекс Сърчаджиева, която сме свикнали да бъде най-силното мъжко момиче, което винаги се изправя и продължава напред. 

"Минаха много вълнуващо. Винаги се страхувам преди да изляза на сцена. Обаче толкова много никога не съм се страхувала през живота си, но беше изключително", коментира Сърчаджиева премиерите на биографичния й моноспектакъл в различни градове из страната.

Алекс разказва как много млади хора посещават моноспектакъла и й пишат писма.

Чрез новото си представление актрисата се разкрива напълно пред публиката. Тя разголва своята душа и е напълно открита за нещата, през които е преминала.

"Това съм аз на сцената - просто Александра, която хората нямат как да познават от медийния ми образ", споделя Сърчаджиева.

В пиесата си Александра говори й за майка си. Споделя, че вярва, че е преодоляла смъртта на майка си, но въпреки това три дни не успява да си прочете монолога за нея при подготовката.

Алекс смята, че моноспектакълът й е както терапия за нея, така и за другите хора. Вярва, че чрез нейните истории хората могат да преживеят техните.

"Мисля, че стана нещо достойно, човешко и вълнуващо", заявява Сърчаджиева.

И въпреки че от години актрисата е на сцена, споделя че все още се притеснява преди всяко изпълнение на моноспектакъла ѝ.

"Не знам колко представления трябва да изиграя, за да стане това нормалното актьорско вълнение", казва тя.

Вижте какво още сподели Алекс Сърчаджиева във видеото в сайта на bTV Новините.