Актрисата Александра Сърчаджиева беше на гости в студиото на предаването "120 минути" по bTV. Тя разговаря с водещия Светослав Иванов за загубите в живота си, включително за майка си – голямата актриса Пепа Николова.

Алекс сподели спомените си от снимките на филма „Вампири, таласъми“, в който играе заедно с майка си. Там тя играе дъщеря на покойната вече жена, но след като е видяла завършения филм, не е говорила доста време, защото е била шокирана от ролята, която майка ѝ е изпълнявала.

Въпреки, че Пепа Николова почина преди около 14 години, Алекс не е загубила връзка с нея:

Говорим си. Много неща си казваме – някой път я моля за съвети, моля я за помощ. Аз смятам че хората отиват на друго място, по-хубаво от това, но те продължават да ни помагат."

Младата жена е вярва, че когато някой си отиде от този свят, той не престава да е част от живота ни, а продължава да бди над нас и да ни пази в трудни моменти. Самата тя е усещала подобна подкрепа в живота си неведнъж.

"Вярвам в това. Дори а е някакъв вид спасение. Това е моето спасение."

Преди малко повече от седмица Алекс Сърчаджиева разчувства почитателите си, като сподели мило съобщение за покойния си приятел Иван Ласкин в социалните мрежи:

В съобщението си Aлекс признава, че макар да са минали две години от трагичния ден, в който актьорът издъхна след като беше вкаран в болница с чернодробна недостатъчност, болката от загубата му не отшумява.

Може да чуете какво още каза актрисата във видеото от предаването "120 минути".