Най-новата пиеса на Яна Борисова е озаглавена „Място, наречено другаде“ и в нея участват актьорите Боряна Братоева и Петър Антонов.

Според актьорите това е най-добрата пиеса на Яна Борисова, макар че всички са ѝ много хубави. Режисьор на постановката е Димитър Коцев – Шошо.

Любопитно е, че това е първият път, в който Боряна и Петър излизат заедно на сцената. Това е тяхна сбъдната мечта, тъй като двамата се познават отдавна и са приятели. Досега обаче не им е попадал хубав текст, по който могат да работят заедно.

Според тях Яна Борисова, която ги е поканила, е била провокирана от историята на тяхното запознанство.

„Оказа се, че ние живеем в един блок и в един вход, но на различни етажи“, разказа Петър Антонов. Точно такава е и историята в пиесата. „Ние сме се виждали, но никога не сме контактували, докато веднъж, на съвсем друго място, не ни запознаха и от тогава сме неразделни – точно по това време започна и пандемията.“

Боряна опита да определи кое е нейното „място, наречено другаде“.

„За мен може и да не е конкретно физическо място, а чувството, когато си с близък човек“, отговори тя. За Петър това място е сцената.

Двамата актьори са известни с ролите си в два от най-успешните сериали на bTV – Яна участва в „Съни Бийч“, а Петър в „Мен не ме мислете“.