Мила Савова, участничка в последния сезон на „Сървайвър“, и Сами Хосни, добил популярност след участието си във „Фермата“, станаха родители на 1 ноември 2022 г. Днес те гостуваха в „Преди обед“ заедно със сина си Тарек, чието име означава Сутрешна звезда.

„Искахме детето да е с арабско име заради продължението на нашия род. Да е силно име, име на воин, а също и да е кратко като нашите имена… Все още не усещам някаква огромна промяна в мен, но съм щастлив. Призовавам хората да не се колебаят да станат родители, защото това е най-якото нещо на света“ – сподели Сами Хосни.

„Много е хубаво да си родител, осъзнаваш, че не си най-важният. Сутрин ставаш с идеята да направиш нещо за някого… Детето е планирано. Сами каза: Първо ще си оперираш ходилата и после ще си направим бебе. Така и стана. Заченахме го в Амстердам. В този период пътувахме много – Дубай, Италия… искахме да се случи някъде на път“ – допълни Мила Савова.

Тя научава, че е бременна в 4 ч. сутринта, а два часа по-късно летят за Бали, за месец и половина.

„Сами беше доста притеснен заради много документи и тестове, свързани с ковид и пътуването. Съобщих му новината след 15-20 часа, в последния полет. Ние сме пътуващи хора и вярваме, че детето ще пътува поне колкото нас“ – поясни Мила, която се връща на работа само седмица след раждането, защото има записани часове.

„Не исках да се отпускам, да се залежавам. Разбира се, бабите много помагат“ – уточни Мила Савова.

Фитнес инструкторът Сами Хосни се готви за силния месец януари, когато много хора искат да влязат във форма. Той предлага на клиентите си цялостна концепция за здравословен начин на живот. При това постоянно, а не само за кратък период.

„Трябва да се изградят навици. Хората да научат повече за енергийния баланс, коя храна за какво е. Първо трябва да има движение и след това спорт. Не може 8 часа в офиса да се заличат с 1 час фитнес. Започнете с разходки и танци“ – посъветва Сами Хосни.