Михаил Билалов слиза от стола на "Стани богат" - това сподели самият водещ и актьор по време на гостуването си в предаването "120 минути".

"Слушайте сега, партньори и конкуренти. Пишат се разни неща, но истината е една и ще я научите от мен - тази неделя малко след 18:30 в пряко излъчване по бТВ. Дотогава искам тишина, иначе ще се разхождаме до лифта", написа Билалов в социалната мрежа Treads преди участието си в предаването.

"Взех решението да напусна "Стани богат" още през месец юни. Имах много сериозен проблем в съчетаването на два проекта - от една страна снимките на сериала "Вина", а от друга - "Стани богат".

Актьорът сподели, че фактор да напусне предаването като водещ е и предстоящото му мащабно турне в САЩ и Канада, което включва над 17 града, където ще представи моноспектакъла си "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене" през 2024 г.

 

"Това са пет години от живота ми, през които съм имал невероятни срещи, спомени и приятели", каза с носталгия Билалов за времето в "Стани богат"

"Искам да използвам трибуната на твоето предаване, за да благодаря на bTV за сътрудничеството през тези пет години и за бъдещото ни сътрудничество", допълни той пред водещия Светослав Иванов.

"Хора, срещи, галерия от образи, които няма да забравя" - така Билалов отговори на въпроса с какво е станал по-богат от предаването.

"Искам да ти кажа, че в основата си актьорството е велик занаят, това е базова професия - това е както грънчарят прави неща, никога не можеш да го забравиш", каза той за актьорската професия, към която винаги се връща.

Вижте какво още сподели Михаил Билалов във видеото най-горе.