Романтични моменти, отчаяни ходове и неочаквани изненади очакват почитателите на българския сериал „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV.

Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Виденлиев) се носят на крилете на любовта и заедно подготвят изненада за Мария, която има рожден ден. В същото време Христо (Иван Юруков) прави отчаяни опити да си намери работа, включително и като секретар в съда, но навсякъде удря на камък.

Снимка: bTV Media Group

Ася (Дария Симеонова) открито заявява на Яна, че се надява личните ѝ отношения с Мартин да не пречат на професионалните ѝ ангажименти в кантората. Ирена (Гергана Кадиева) пък поставя ултиматум на Христо – да се сдобри с Поли (Каталин Старейшинска), да си намери друга работа или да се изнесе от дома ѝ.

Снимка: bTV Media Group

Ситуацията за бившия на Яна става още по-сложна, когато осъзнава, че е забравил рождения ден на дъщеря си и няма пари за подарък. Христо спешно иска заем от приятелите си, но те му отказват. За капак Поли им съобщава, че заради Христо никой няма да получи предвидените премии.

Снимка: bTV Media Group

Мартин споделя с Яна притеснението си, че в съда е безскрупулен като баща си. Тя успява да го окуражи, а Мартин решава официално да ѝ предложи брак. Всичко обаче се обръща с главата надолу с идването на сестрата на Яна – Дора (Мина Каукова), която всява смут в интимните отношения на двамата влюбени.

Снимка: bTV Media Group

Оказва се, че Дора е развалила годежа си, запознала се е с нов мъж в София през интернет и иска да опита късмета си в големия град. Как ще реагира Мартин, когато разбере, че ще се наложи да дели един покрив и със сестрата на Яна – разберете в „Мен не ме мислете“ в четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group

Специално участие в новите епизоди ще вземат голямата българска актриса Меглена Караламбова и младите надежди Мина Каукова и Стефан Попов-Чефо.