Певицата Мария Илиева гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Ето част от най-важните неща, които тя сподели.

Мария Илиева:
Никога не е било по-лесно да съхраниш човешки живот. Просто трябва да си седиш вкъщи и да правиш любимите си неща. Оплакваме се, че нямаме време – е, сега вече имаме. Ще ми се да вярвам, че това, което се случва, е Божията воля. Не искам да залитам в конспиративни теории, защото ми звучат твърде реалистично...

С моята баба Грозди си говорим чрез видео връзка.

Николаос:
Използваш ли времето да шеташ вкъщи?

Мария Илиева:
Не съм домакиня, тези неща са ми малко чужди. Чета сега творчеството на моя приятел Константин Трендафилов (по-известен като Папи Ханс – бел.ред.). Телевизията също може да допринесе не само за доброто информиране, но и за доброто прекарване на времето. Това е голяма трибуна.

Николаос:
Даваме идея на хората – четете български автори и гледайте предавания с гръцки водещи! (смях)... Догодина отбелязваш 20 години солова кариера.

Мария Илиева:
Да. Приятно ми е, че хора, които са много по-млади от първата ми песен, я познават. Започнах през 1997 или 1998 г., като първата ми банда се казваше „Високо“ – прекрасни хора! После направихме групата „Каффе“...

Живея от време на време в Америка със сина ми. Имам проекти, по които работя там, но нищо не е по-хубаво от родното ти място.

Целия разговор можете да видите тук: 

Тук можете да видите клипа с участието на много БГ звезди, включително Мария Илиева, които призовават да сме единни в този труден момент: