Мария Цънцарова сподели в „Преди обед“ любопитни факти за професионалния си път, както и за личния си живот.

През 2013 г., точно на рождения си ден, тя снима в квартирата му един от провокаторите на протестите. Той е агресивен и решава да мине от отбрана в атака, като вика полицията. Така Мария Цънцарова се оказва 4-то РУ, за да дава показания, докато приятелите й я чакат в заведение. Полицаите виждат в личната й карта, че има рожден ден и я поздравяват, но това не ускорява процеса.

Снимка: bTV Media Group

Журналистката успява да стигне до купона към полунощ, колкото да си каже наздраве и чао с гостите. Месец по-късно всички разбират, че приятелят й Симо е искал да й предложи брак в компанията на най-близките хора.

Снимка: bTV Media Group

Това се случва на неговия рожден ден в Карлово. Там е и самата сватба, на която трите най-близки приятелки на Мария са куми.

Снимка: bTV Media Group

Две от тях разказаха пред камерата на „Преди обед“ и друга интересна случка – как Мария им съобщава за първата си бременност:
„Бяхме в Гърция и на нея й ставаше лошо от една въртележка. Шегувахме се, че е бременна. По-късно в София тя ни писа в общия чат, че трябва да се видим. Бяхме уморени и отказахме, а тя ни изпрати снимка на тест за бременност. Отговорихме, че това е снимка от интернет и тя ни изпрати кадър, на който е сложила теста до лицето си.“

Снимка: bTV Media Group

Целия разговор вижте във видеото горе.

Снимка: bTV Media Group