„Отдавна мечтаех да има такъв отбор, съставен от стари участници, и да ме поканят, така че беше удоволствие да се случи. За себе си открих нови неща. Разбрах, че мога да съм по-директна, да не се притеснявам от моите мисли и желания. Промених се, станах по-смела. Ако четвърти сезон беше приключение, сега бе изпитание. Много суров сезон с голям студ, дъждове, глад, тежки условия“ – сподели Лилия Семкова в „Тази сутрин“.

Снощи тя отпадна след дуел с хандбалистката Камелия.

„От 16-годишна живея сама и мога да готвя, но в четвърти сезон се научих да готвя боб и леща. От този сезон сме приятели с Христина, която елиминирах на дуела. Също така с близначките, Дидо и други“ – поясни бесарабската българка.

Тя призна, че е лиричен герой и в ежедневието си припява баладични песни. Слуша също така украинска и руска музика. Смята, че е изградила мост с другите фермери и общува с почти всички от „Нови надежди“.

„Сестра ми живее в Одеса, сега са без ток и са много угнетени. Бяха един месец в България при мен, но не намериха тук своето място. Прибраха се обратно, но имам усещането, че пак ще дойдат“ – сподели Лили.

Нейното послание към зрителите е:

„Да сме по-добри. Преживях тежък период – разбирам, че в България има много русофили и не мога да налагам мнението на хората какво да мислят, но поне една идея да сме по-коректни. Украинците и бесарабските българи са в доста тежко положение, трябва да сме хора“.