Рапърът Криско е известен с песните, които изпълнява и продуцира, а също и с това, че е сред най-влиятелните българи в Инстаграм. Профилът му има 434 хиляди последователи и се нарежда на 17-о място сред инфлуенсърите у нас.

В предаването "Преди обед" той сподели, че за първи път от 13 години е посрещнал Коледа вкъщи. Пандемията и затворените заведения са му дали възможност да се събере с половинката си, детето им и голяма компания. "Сега остава да посрещнем една Нова година на топло и една, на която да си легнем преди 12 и да се събудим свежи на 1 януари. Човек трябва да си разнообразява живота", казва той.

Относно инфлуенсърството Криско казва, че ползва социалните мрежи основно, за да представя нещата, които прави. Той казва също, че не приема всяко предложение за реклама.

В песента и клипа "Хубаво ти беше" рапърът иронизира инфлуенсърите. "Както всичко друго, у нас и инфлуенсърството е побългарено. Много ми е смешно да ги слушам как говорят за него като за сериозна работа".

Във видеото участва и Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова, която се закани да съди изпълнителя, но все още не е завела дело. "Подборът на тази роля е отличен, предвид тематиката на парчето.", коментира Криско.

Най-големият инфлуенсър според рапъра е детето му, което все още няма собствен Инстаграм, но много хора търсят именно него.

Наскоро Криско и половинката му обявиха, че чакат второ дете.

Какво каза Криско за суеверията и за това какво може да се рекламира от дете и какво - не, чуйте във видеото по-горе. Цялото предаване вижте на btvplus.bg