Ако сте пропуснали какво се е случило през изминалата седмица в света на известните - вижте кратко обобщение на най-интересното директно от студиото на COOLt.

Венсан Касел стана на 54 години. Първо женен за Моника Белучи, а сега щастлив и с барака си с Тина Кунаки – мъжете определено има за какво да му завиждат.

Футболният свят тъжи за загубата на Марадона. Футболистът почина след сърдечен удар. Правителството на Аржентина обяви 3-дневен траур. Бразилската футболна звезда Пеле беше емоционален в последните си думите към него: "Един ден ще ритаме топка горе на небето".

Първата дама на САЩ посрещна официалното коледно дърво на Белия дом.
По стара традиция тя излезе отпред, за да го приеме. Тази година в церемонията не участваха доброволци, заради пандемията.


На 26.11 Тина Търнър навърши 81 години. Тя е определяна за една от най-успелите жени в рока с 8 награди Грами и множество продадени албуми. Точно на рождения си ден през 1962 г. Тина се омъжва в Тихуана.

Преди 29 години от този свят си отива гениалният музикант Фреди Меркюри. Сценичното му поведение е учебник за бъдещи звезди. А музиката на Куин не оставя безразличен никого.

Точно преди век, на 27.11.1920 излиза първият филм за супер герой. Това е филмът „Маската на Зоро“.  

Цялото предаване COOLt гледайте на btvplus.bg.