"Искам всичко да им взема безкомпромисно, каквото имат, и да им връщам двойно" - категорична е Силвия Драгиева което изпълнява ролята на Дана в сериала "Татковци". 

Всяка една от актрисите обаче има различни желания. 

"Аз искам внимание. Постоянно - 24 часа!" - откровена е  Жаклин Георгиева, която изпълнява ролята на Жени. 

Снимка: bTV Media Group

"Аз може би искам любовта и уважението, които смятам, че заслужавам да получа, като човек, който се е грижил за семейството си през всички тези години", категорична е Кей Никълс, изпълняваща ролята на Галя. 

Галя цял живот слага чуждите интереси пред своите – кариерата на съпруга си, грижите за децата им, домашните задължения… Думата „компромис“ като че ли се е превърнала във водеща за нейното ежедневие. Тя е жертвала мечтите си, за да може мъжът ѝ Слави да върти семейната пицария, а в дома им да цари патриархална идилия… 

"Аз си искам приказката" - накратко споделя Катрин Верославова, в ролята на Яна. 

Тя е детската учителка, която мечтае за принца на бял кон, но получава само транспортния бос Здравко. 

В сериала нежните половинки раздават и шамари, когато думите не са достатъчни, а емоциите им не издържат. Някой от тях по веднъж, други - по два пъти. 

Чаровните актриси Силвия Драгиева, Кейт Никълс, Кристина Верославова и Жаклин Георгиева ще гледаме и във втори сезон на сериала "Татковци". За да ни е още по-красиво и забавно.  

 Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.