Лили Стефанова от „Преди обед“ (bTV) ни показва как тренираше Николаос Цитиридис, докато фитнес залите бяха все още отворени.

Как влизаш във форма?
Първо ми предлагат да водя предаване в праймтайма и влизам във форма. След това не ми остава време и сега излизам от форма. В такъв период ме хващате.

Но имаше един период от около два месеца, в който 5-6 дни в седмицата бях във фитнеса с моя инструктор, за да имам нещо като фигура.

Време беше малко да се стегна. Няма много водещи в световен мащаб, които да са разплути. Има само един – Джеймс Гордън, на когото такъв му е образът.

Тук нямахме време да разработваме сладък дебел водещ и затова по-добре да караме по стандартната формула – окей изглеждащ плешив водещ.

Как тренираш?
Винаги се започва с кардио, лека загрявка и след това вече каквото инструкторът ми каже. Аз не познавам нито един от уредите. Най-вероятно ще се контузя, ако съм сам в залата.

По едно време бях 107-108 килограма, но сега съм 88. Ядях всичко нездравословно – пици, дюнери, чипс, вафли... В един момент спрях тестото, пърженото и намалих захарта. Ако ям сладко, гледам да е черен шоколад примерно.

Целия материал можете да видите тук: